​Flisebelægning udført af erfarent firma

Trænger din indkørsel eller din terrasse til nye fliser? Så er der hjælp at hente lige her hos Brolægger Eksperten

Som navnet antyder, er vi nemlig eksperter i flisebelægning. Vi kommer mest i områderne Roskilde, Kalundborg og København, men kommer naturligvis også gerne uden for disse områder.

​​

Vi udfører alt indenfor flisebelægning:​​

  • Indkørsler
  • Terrasser​
  • ​Mønsterarbejde
  • Stenlægning

Vi tilbyder flisebelægning lige efter dine ønsker

Som hovedregel fungerer store fliser bedst hos private, da vedligeholdelsen her er minimal. Omvendt er mindre fliser eller brosten ideelle ved industri, da disse ikke knækker selv ved høj belastning. 

Vores leverandør er det anerkendte mærke IBF, som leverer beton efter kundens ønsker. Som standard kører vi med to lags beton, da det gør flisernes levetid længere. Fisebelægning er lægning af store fliser og næsten det samme som brolægning. Forskellen er, at det er beton eller granit, der lægges. 

Rådgivning og sparring

Vi er et professionelt firma med stor erfaring med lægning af fliser, hvorfor du trygt kan kontakte os for hjælp til fliselægning.​

Hos os kommer dine ønsker og behov altid i første række. Det vigtigste for os er nemlig, at du bliver tilfreds med det udførte arbejde. Vi hjælper desuden gerne med kompetent rådgivning eller inspiration til omlægning af fliser. Derudover giver vi altid et godt tilbud med en skarp pris.

​Kontakt os for yderligere information

Vi varetager altså opgaver med flisebelægning hos alle kundetyper. Det vigtigste for os er, at dine flisedrømme bliver realiseret. Vores kvalitet er høj, selvom priserne er lave.

​Kunne du tænke dig yderligere information, så kontakt os på telefon 28 77 07 75, eller send en mail til info@brolaeggereksperten.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Brolægger Eksperten

- Vi tænker kvalitet for dig…​

Brolægger Eksperten Aps​

Kontakt

Regndalsvej 7, ​4000 Roskilde