Entreprenør: Få en rammeaftale til dit næste store projekt

Skal din virksomhed eller du i gang med et stort brolægningsprojekt? Så er du sandsynligvis på udkig efter en erfaren entreprenør, der kan hjælpe dig fra start til slut. Vi hedder Brolægger Eksperten, og vi tilbyder vores entreprenørekspertise i Roskilde, Kalundborg, København og omegn.

Vi har bred erfaring med store projekter, og derfor tilbyder vi rammeaftaler, hvor vi som entreprenør er med igennem hele processen: Fra skitse til planlægning til udførelsen.

Vi varetager hele processen fra start til slut

Når I skal i gang med et større projekt, er det guld værd med den rette, professionelle vejledning. Her kommer vores ekspertise og store erfaring med brolægning ind i billedet. Står I overfor et større projekt, er det essentielt, at I er godt vejledt, så I kan træffe de rette beslutninger.

I en rammeaftale vil vores funktion som entreprenør dække:

  • Udarbejdelse af skitser
  • Planlægningen af arbejdets faser
  • Vejledning om flise- og stentyper ift. anvendelsesområde
  • Udførelse af projektet

Vores entreprenørfirma varetager alt indenfor brolægning - hvad enten det er reetablering, nye anlæg, gravearbejde, terrasser, ny indkørsel eller større opgaver i forbindelse med alt fra byfornyelse til renovering og nybyg. Uanset størrelse på projektet kan vi hjælpe jer – og med os ved roret undgår i alle ubehagelige overraskelser, når jeres byggeri står færdigt.

Hvad koster det at hyre et entreprenørfirma?

Vi giver altid vores kunder et godt tilbud på vores entreprenørarbejde, men vores priser afhænger af dit projekt. Du bliver vejledt i hvilke sten eller fliser, der egner sig bedst til dit formål, og ud fra det kan du selv vælge de materialer, du foretrækker.

Materialerne afgør ofte, om det bliver en billig eller mindre billig affære at hyre vores entreprenørfirma. Fortæl om dit projekt – så giver vi en god pris; uanset om du er privatperson, kommunal instans eller erhvervskunde.

Lav en rammeaftale med en entreprenør lige her

Ønsker du at lave en rammeaftale med en entreprenør hos os og bruge vores ekspertise i dit næste store projekt?

Så kontakt os på telefon 28 77 0​7 75 eller e-mail info@brolaeggereksperten.dk, så lægger vi sammen en plan.

Brolægger Eksperten

- Vi tænker kvalitet for dig…​

Brolægger Eksperten Aps​

Kontakt

Regndalsvej 7, ​4000 Roskilde