Anlægsgartner til erhverv - få det bedste anlægsarbejde

Et velindrettet og velanlagt uderum er det første, folk ser, når de besøger jer. Leder du efter en anlægsgartner til erhverv med en god portion stenerfaring i rygsækken? Hos Brolægger Eksperten tilbyder vi vores brede ekspertise i anlægningsarbejde for både private, det offentlige og indenfor erhverv. Vi tilbyder at stå for klargøring, bundarbejde, anlægsarbejde, flisebelægning og kommunalt arbejde.

Vores anlægsgartner, entreprenør og brolægger foretager anlægsarbejde i Roskilde, Kalundborg, København og omegn, så står du overfor et større projekt, der kræver gedigent håndværk indenfor anlægsarbejde, er du velkommen til at kontakte vores anlægsgartner.

Grå anlæg behøver ikke være kedelige

Vi er brolæggere, så vi varetager selvsagt det arbejde, der kaldes grå anlæg.

Grå anlæg er arbejdet med:

  • Granit
  • Fliser og sten
  • Betonsten
  • Natursten

Selvom det er gråt, er det ikke kedeligt. Vi har stor erfaring med alle former for anlægsarbejde, og vi lægger sten i flotte motiver og med et godt solidt håndelag. Når I henvender jer til os, vil vi tilbyde vores store ekspertise indenfor verdenen af grå anlæg.

Der er nemlig oceaner af nuancer af grå, og det er vigtigt at tage udgangspunkt i den enkelte opgave, før materialerne vælges. Det er her, vi med vores ekspertise kommer ind i billedet.

Hvad koster en anlægsgartner?

Uanset om du ønsker en billig eller dyr løsning på anlægning af have, hjælper vores anlægsgartner dig gerne med kompetent anlægsarbejde. Vores priser afhænger altid af opgavens omfang og materialevalg fra vores kunder. Dog garanterer vi altid et godt tilbud og et resultat, der emmer af kvalitet og æstetik.

Ønsker du en pris? Så fortæl os om dit projekt. Når det kommer til erhverv, ønsker mange af vores kunder blot, at vi leverer noget, der matcher deres bygninger. Det gør vi vores ypperste for.

Kontakt vores Anlægsgartner i dag for et tilbud

Skal vi stå for jeres anlægning af have? Ring til os på telefon 28 77 0​7 75. Vi er altid klar på en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov. Ud fra disse lægger vi sammen en plan for hele processen.

Fang os også gerne på e-mail info@brolaeggereksperten.dk, hvor vi vender tilbage hurtigst muligt, hvis du foretrækker det.

Brolægger Eksperten

- Vi tænker kvalitet for dig…​

Brolægger Eksperten Aps​

Kontakt

Regndalsvej 7, ​4000 Roskilde